Mercury Cropped T-shirt Wmn Black

200 NOK

399 NOK

Kort T-skjorte i mykt stoff.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Dette plagget har refleksdetaljer både bak og foran for full synlighet i mørket.
Plagget har paneler eller detaljer i nettingmateriale. Netting er et gjennomhullet eller åpent strikket tøy som slipper gjennom luft og kroppsvarme, noe som gir en svalere følelse når du svetter som mest.
Vår egenutviklede Sweattech™-teknologi er lagd for å transportere fukt og svette fra kroppen til stoffets overflate, der det fordamper. Dermed kan du holde deg tørr ogt komfortabel når du trener.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 11950-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 175 cm høy og bruker størrelse XS.

Kort T-skjorte i mykt stoff. Mercury Cropped T-shirt er perfekt til løping og annen trening. Det myke stoffet og raglanermene gir full bevegelsesfrihet, og et nettingfelt i ryggen holder deg tørr og avkjølt. Høy hals og en kort passform gir en flott stil, mens de reflekterende sømmene på ryggen gjør deg synlig når du er ute på løpetur.

- Hovedmateriale: 78 % nylon 22 % Spandex
- Nettingstoff: 92 % polyester 8 % Spandex
- SWEATTECH™
- Reflekterende ICIW-logo
- Kort passform
- Nettingfelt i ryggen for god lufting

Shop the look