Reboot 2-in-1 Sports Bra White

419 NOK

699 NOK

Longline Sports-BH.

Størrelse

Reboot Tights Brick Red

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Toppen har en innebygd sports-BH for å optimalisere treningsgarderoben din.
Sports-BH-en har medium støtte. Passer aktiviteter med middels intensitet.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Materiale: Cut and Sew

Kundeservice: Medium støtte

Varenr.: 13324-002

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 174 cm høy og bruker størrelse XS.

Modell 2 er 173 cm høy og bruker størrelse S.

Longline Sports-BH. Reboot-kolleksjonen er en treningskolleksjon med snitt og detaljer som fremhever kroppen, laget for å hjelpe deg med å bli den beste versjonen av deg selv. Reboot 2-i-1 Sports-BH er en kombinert sports-BH og tanktop i en perfekt avkortet modell. Den har avtagbare skåler, behagelige elastiske skulderstropper og forsterkende detaljer foran og bak. Laget av et sportsmateriale av høy kvalitet med stretch for full bevegelsesfrihet.

- 75 % nylon 25 % elastan
- ICIW-logo bak
- Innebygd BH
- Brede skulderstropper
- Uttakbare skåler
- Middels støtte

Shop the look