Charge Biker Shorts Wmn Teal

180 NOK

599 NOK

Sykkelshorts med refleksdetaljer.

Størrelse

Charge Tank Top Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Vår egenutviklede Sweattech™-teknologi er lagd for å transportere fukt og svette fra kroppen til stoffets overflate, der det fordamper. Dermed kan du holde deg tørr ogt komfortabel når du trener.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13252-137

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 176 cm høy og bruker størrelse S.

Sykkelshorts med refleksdetaljer. Charge-kolleksjonen er utviklet for høyintensitiv trening. Disse sykkelshortsene har høy midje som er klebrig øverst for god støtte under treningen samt elastikk i ryggen for perfekt passform. Refleksdetaljer for maksimal synlighet.

- 68 % nylon, 32 % spandex
- SWEATTECH™
- ICANIWILL-logo bak
- Elastisk innside av linning
- Refleksdetaljer
- Høy midje
- Rå søm
- 25 cm innersøm

Vi anbefaler å bruke hudfarget undertøy.

Shop the look