Everyday Relaxed T-shirt Men White

299 NOK

399 NOK

T-skjorte i bomullsblanding.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Plagget har en oversized og løs passform for optimal bekvemmelighet.
Økologisk bomull dyrkes uten bruk av farlige kjemikalier, gjødsel og sprøytemidler, og gir bedre landbrukspraksis som bidrar til å bevare både vann- og landressurser.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13372-002

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 183 cm høy og bruker størrelse M.

T-skjorte i bomullsblanding. Everyday Cotton T-shirt er din nye hverdagsfavoritt. T-skjorten har en boxy passform og er laget av en myk bomullsblanding. Skråbånd i halsutringningen og brodert logo på forsiden.

- 95 % økologisk bomull, 5 % elastan
- ICIW-logo på forsiden
- Oversize passform
- Senkede skuldre
- Standard lengde

Shop the look