Stance T-shirt Wmn Burgundy

120 NOK

399 NOK

T-skjorte i økologisk bomull.

Størrelse

Stance Tights Wmn Mauve

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Økologisk bomull dyrkes uten bruk av farlige kjemikalier, gjødsel og sprøytemidler, og gir bedre landbrukspraksis som bidrar til å bevare både vann- og landressurser.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13182-006

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 178 cm høy og bruker størrelse XS.

T-skjorte i økologisk bomull. Stance t-skjorte er designet for trening og er også et fritidsplagg. Den er laget av et tykt bomullsmateriale med senkede skuldre og logo på ermet. Rett snitt og splitt i sidene for en moderne stil.

- 100 % økologisk bomull
- ICIW-logo på ermene
- Splitt i sidene
- Lengre bak
- Full lengde

Shop the look