Mesh T-shirt Black W

209 NOK

299 NOK

Trenings-T-skjorte i nettingmateriale. Standard passform.

Størrelse

Define Seamless Tights Jungle Green Wmn

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget er laget av et ventilerende nettingmateriale. Netting er et gjennomhullet eller åpent strikket tøy som slipper gjennom luft og kroppsvarme, noe som gir et lett og svalt materiale. Perfekt for svette treningsøkter.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 10516-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 180 cm høy og bruker størrelse M.

En T-skjorte i ren mesh som tar treningen til neste nivå! Passer alle typer trening, spesielt høyintensiv trening, da mesh med mengder av små hull gjør at plagget slipper varmen ut og holder kroppen sval.

- Perforert tøy i 100 % polyester
- Logo på skulderen og i nakken
- Strategisk plasserte sømmer for optimal passform
- Standard fit