Nimble Adjustable Sports Bra Wild Berry

299 NOK

399 NOK

Sports-BH med justerbare stropper og lett støtte.

Størrelse

Nimble Straight Leg Pants Wild Berry

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har justerbare skulderstropper slik at du kan tilpasse det for best mulig passform.
Denne BH-en har uttakbare BH-innlegg slik at du kan velge det som passer deg. Tas gjerne ut når du vasker BH-en.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Kundeservice: Lett støtte

Varenr.: 13305-171

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 170 cm høy og bruker størrelse S.

Sports-BH med justerbare stropper og lett støtte. Nimble Adjustable Sports Bra er en veldig komfortabel sportstopp med justerbare stropper. Det enkle snittet gjør den perfekt for trening med lav effekt som yoga eller pilates, eller bare som en hverdagstopp. Materialet er supermykt og gjør at du aldri vil ta det av. Elastisk linning for perfekt passform.

- 75% nylon 25% spandex
- ICIW-logo i ryggen
- Justerbare stropper
- Avtagbare cups
- Lav støtte

Shop the look