Reboot Mesh Long Sleeve Night Green

314 NOK

449 NOK

Topp med lange ermer i mesh.

Størrelse

Reboot Tights Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget er laget av et ventilerende nettingmateriale. Netting er et gjennomhullet eller åpent strikket tøy som slipper gjennom luft og kroppsvarme, noe som gir et lett og svalt materiale. Perfekt for svette treningsøkter.

Varenr.: 13325-297

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 173 cm høy og bruker størrelse S.

Topp med lange ermer i mesh. Reboot-kolleksjonen er en treningskolleksjon med snitt og detaljer som fremhever kroppen, laget for å hjelpe deg med å bli den beste versjonen av deg selv. Reboot Mesh Long Sleeve er et perfekt stylingplagg, hele plagget i elastisk mesh-materiale. Avrundet fall nederst og raglanermer med tommelhull.

- 75 % nylon, 25 % elastan
- ICIW-logo bak
- Gjennomsiktig
- Tommelhullsåpninger
- Middels lengde

Shop the look