ICIW Stories
  • Gratis frakt på alle bestillinger over 500 NOK
  • Sikker betaling
  • 365 dager åpent kjøp

ICIW Stories

Ung cancer - Kraftsamlingen

This weekend was Ung Cancer's annual gathering for its members - Kraftsamlingen!

Kraftsamlingen is one of Europe's largest meeting places for young adult cancer sufferers. A weekend filled with fellowship, laughter, tears, inspiration and friendship. A weekend for young adult cancer sufferers and relatives is gathering to gather strength together.

In addition to the community this weekend, entertainment, workshops and insider lectures are also offered. Our founder Gustaf Ollas, along with others, lectured to boost and motivate the members.


Lofoten

Den aktive livsstilen vi representerer på ICANIWILL, inkluderer reise- og velværeaktiviteter. I Norge er det vakre stedet kjent som Lofoten, og før utgivelsen av nyhetene i juli var det mulighet for å besøke dette magiske stedet for foto- og videoarbeid. Her på ICIW-historier vil du kunne lese om fremtidige utgivelser, inspirasjon til reise, videomateriale og inspirerende bilder. La oss nå introdusere, ICIW i Lofoten 

Svart / Gull- Begrenset utgave

Da jeg startet selskapet, var jeg besatt av Limited Editions. Min grunnleggende ide var å selge produkter med håndskrevne tall på alle plaggene med et personlig brev fra meg til kunden. Det virket i begynnelsen med de første produktene, men jeg skjønte raskt at det ikke ville vare med den veksten vi hadde, og konseptet ble deretter modifisert slik at det kunne håndtere. I dag produserer vi mange produkter i større utgaver, men vi vil fortsatt beholde bestemte produkter spesielt.
 
 
Black / Gold kolleksjonen er en hyllest til våre røtter og hvordan vi pleide å jobbe fra begynnelsen.Denne gangen har vi tatt konseptet litt lenger og for å sikre at du er unik har vi nummerert hvert element.Du finner nummeret på innsiden av hvert element, 1/100 etc.
 
 
Hva er ideen om bare gull?
Vi tror at hver person trenger litt mer gull i sitt liv.Disse Black Golden Garments er basert på den samme ideen som ICANIWILL-merkevaren.Du kan enten velge å tro det er smart og bare et navn, eller du kan grave dypt inne i deg selv og føle hvordan du kan forholde deg til vår kamp og merkevaren ICIW med turen.Har du nådd en milepæl, har du nådd halvveis til målet ditt?Gi deg selv et gull (medalje) plagg og feire målet eller milepælen.Vi velger å tro at disse gyldne trykte gjenstandene vil gi litt ekstra gnist og beslutsomhet til livet ditt når de vanskelige tider kommer, tro at de kommer. Men uansett hvor tøft det kan føles der og da vil du fortsette å presse deg fremover. Aldri slutte å kjempe! Aldri slutte å tro på deg selv!
 
 
Den Limited Black Golden-serien består av:

- 100 Hoodies
- 100 Joggers / Bukser med gullbroderi
- 100 Tri-blend t-skjorter
- 100 stykker Utfør korte shorts

Produktene vil bli utgitt 3. august 2018
Okay!
/ Gustaf, grunnlegger ICIW

Velkommen

 
Velkommen til ICANIWILL-historier eller som vi ofte sier ICIW-historier.
 
Jeg heter Gustaf, og siden jeg startet selskapet 2012, hadde jeg en drøm om å skape mitt eget livsstil. Et merke som forbinder de menneskene som i utgangspunktet tror på muligheten til å skape det livet vi ønsker å leve.
Mens jeg satt i kontorstolen en dag på min første ordentlige jobb etter Lære og lurte på hva som drev meg og hvordan jeg ønsket å leve livet mitt i fremtiden, jeg innså raskt at banen ikke var riktig for meg.
For meg var valget enkelt. Livet er for kort til ikke å bruke dagene til å gjøre noe nærmere deres mål. Said og gjort, etter en søvnløs uke med frenetisk skisse på oppsettet av selskapet, trakk jeg meg fra min eneste faste inntekt. En ekstremt skummel og stor beslutning, men det absolutt beste jeg har tatt i hele mitt liv. Akkurat nå bruker jeg tid på å gjøre de tingene jeg er lidenskapelig om og vet at det kommer til mine mål. Jeg er ikke der ennå, men veldig mye nærmere enn om jeg hadde valgt å ikke følge mitt hjerte den dagen.
 
ICIW er på en tur, en tur jeg har det privilegium å være grunnlegger og administrerende direktør. Vi ønsker å spre troen vi har, slik at flere mennesker tør å ta de harde og tøffe beslutningene, så vi tror vi vokser.
Liker du vår tenkning? Liker du visjonen vår? Ja, så sannsynligheten for at du vil nyte våre klær litt ekstra veldig ganske stor.
Hvert klær vi selger er resultatet av min iver for å utvikle og lære nye ting. For nesten 5 år siden visste jeg ingenting mer om klærindustrien og produksjonen enn juvelene, men jeg var overbevist om at jeg kunne lære og skape noe godt.
Her på Stories er vår tanke at du vil se klærne våre i miljøet der de gjør sitt aller beste, en plattform hvor våre kunder, samarbeidspartnere og venner gjør dem føles bra ut og bringe dem nærmere sine mål.
 
Velkommen til en ICIW-verden hvor hver historie er skapt av folk som benyttet anledningen.
 
Kjære hilsener,
Gustaf og ICIW-familien
ARTIKKEL 1 AV 4.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle 

Choose your country

Visit
Continue to icaniwill.no