ICIW Stories
 • Gratis frakt på alle bestillinger over 500 NOK
 • Sikker betaling
 • 365 dager åpent kjøp

ICIW Stories

Home workout program!We have made a training program that fits the person who’s looking for a home workout challenge! You don’t always need to go to the gym to get a great workout, sometimes you only need to use your own body. The program is endurance demanding and will give you a really sweaty home workout!

Time: 24 minutes

Focus: Endurance training in a home environment with extra thought on using the right technique and muscles.

Purpose: Strength + Pulse for endurance training.

Program set-up:

- Do each exercise for 1 minute and do them directly after each other. Use a timer to keep track of the time.
- After you have done all the exercises, rest for 1 minute and then do the program for 3 more rounds.


EXERCISES:

- Squats

- Push-ups

- Sit-ups

- Lunge steps

- Plank

Post a video with the hashtag #ICANIWILL #ICANIWILLWORKOUT and comment down below what you think about the program!

Todelt treningsplan à la ICIWVi vil ikke bare gi folk de beste forutsetningene når det gjelder klær og utstyr til treningen, men også gi dem de beste forutsetningene for å gjennomføre en god treningsøkt!

ICIW-grunnlegger Gustaf Ollas har utviklet et todelt treningsprogram for deg som trener to økter i uken og har lyst til å dele opp fokuset ditt i de respektive øktene. I løpet av Gustafs to første år som selvstendig næringsdrivende jobbet han også som personlig trener, og Gustaf har mer enn 10 års erfaring innen styrketrening – samtidig som han har konkurrert i Fitness5 og Athletic Fitness.

Husk:

– Kjør følgende todelt plan i 3 uker.

– Skriv ned hvilke vekter du bruker til hver økt.

– Varm opp før hver økt og tøy ut når økten er over.

5x15 = 5 sett ganger 15 repetisjoner

SS = Supersett = kjør 1 sett under den første øvelsen og så direkte 1 sett i andre øvelse, så hviler du den utsatte tiden.

OVERKROPP – 5x15
hvil i 60 sekunder mellom settene

 1. Benkpress
 2. Chins eller latstrekk
 3. Stående militærpress
 4. Bicepscurls SS skullcrushers
 5. Sittende roing SS facepulls
 6. Sideløft SS liggende flyes med manualer (på benk)

UNDERKROPP – 5x15
hvil i 60 sekunder mellom settene

 1. Knebøy
 2. Benpress
 3. Strake markløft SS utfallssteg
 4. Benspark SS liggende lårcurl
 5. Leggpress (valgfritt) SS sissy squats


Øv på teknikken!

Det er avgjørende å bruke riktig teknikk under styrketreningen. Hvis øvelsene utføres på en uforsiktig måte, kan man risikere å skade seg. Begynn alltid med lavere vekter slik at du kan mestre teknikken med god kontroll, og øk så vekten. Du kan også spørre den personlige treneren din hvis du er usikker!

Kort hvile!

Øktens oppbygging er delvis basert på en kort hviletid mellom settene. Ta tiden for å få mest mulig ut av økten. Du kan bruke stoppeklokken på mobilen til hjelp.

Muskeltretthet gjennom volum!

Øktens oppbygging gir muskeltretthet på grunn av det høye volumet. Følg retningslinjene for å få mest mulig ut av økten, og hvis du trener sammen med noen kan du be dem hjelpe deg med å telle antall repetisjoner!

 

Kjør hardt og fortell oss gjerne hva du synes om treningsprogrammet!

ICANIWILL i Boden

Gustaf og Fredrik Gustafsson i samtale under forelesning,

NMW – Det skjer selvfølgelig i Norrbotten!

ICANIWILL og Gustaf fikk æren av å delta som frokostforelesere på NMW i Boden i Sverige. Arrangementet gikk av stabelen 11. februar, og fant sted på Boden Business Park.

NMW er et årlig arrangement som trekker til seg besøkende fra hele Sverige, og har som mål å inspirere og løfte kulturell og kreativ næringsvirksomhet i nord. Salen var fullsatt, og 60 nysgjerrige og interesserte besøkende deltok på Gustafs forelesning.

Gustaf delte sin inspirerende reise fra det å bare ha en idé og en post-it-lapp på baderomsspeilet hjemme i Uppsala i 2009, til starten av et klesmerke uten kapital eller kunnskap – samt utfordringene og lærdommene som fulgte med.Bærekraft og miljø


ICANIWILL har vært opptatt av miljø og bedriftens samfunnsansvar i valg av fabrikker og produsenter siden vi startet med klesproduksjon i 2015. I dag samarbeider vi med en rekke nøye utvalgte produsenter rundt om i verden. Noen fabrikker jobber vi direkte med, mens kontakten med andre produsenter går via strengt kontrollerte agenter. Vårt mål er å besøke alle produsentene våre én gang i året.

Et strategisk viktig valg som vi på ICANIWILL har tatt, er å sørge for at store deler av klesproduksjonen vår foregår innenfor EU. Dette fordi:
1) Det fysiske nærheten gjør det enklere for oss å kontrollere arbeidsmiljø, lønn o.l.
2) Den negative påvirkningen på miljøet på grunn av transport er betydelig lavere.
3) Også tekstil og tilbehør velges først og fremst fra produsenter innenfor EU, for å redusere påvirkningen på miljøet.

Utover kravene vi selv har definert og stiller til våre produsenter, har vi også valgt å jobbe med produsenter som har større kunder (svenske og internasjonale). Slik blir vi flere som kvalitetssikrer og stiller krav.
Utover dette jobber vi med å utvikle våre egne retningslinjer for bedriftens samfunnsansvar. Denne prosessen er omfattende og tidkrevende, men viktig.

Resirkulert materiale
I dag viser forskning at det er visse fordeler med resirkulerte materialer, men samtidig finnes det klare ulemper. Vi har derfor valgt å avvente med å bruke resirkulert materiale til vi kan finne en løsning som på en eller annen måte er klimapositiv. Vi jobber for tiden med en kolleksjon som vi har fått sertifisert, og håper på lansering i løpet av 2020. Nærmere informasjon kommer.

Våre fabrikker er av høy kvalitet og arbeidsforholdene i form av lønn, arbeidstider o.l. er i henhold til lovene i respektive land. I videoen under kan du få et bedre innblikk i hvordan produksjonen typisk sett ser ut fra innsiden.

Ung cancer - Kraftsamlingen

This weekend was Ung Cancer's annual gathering for its members - Kraftsamlingen!

Kraftsamlingen is one of Europe's largest meeting places for young adult cancer sufferers. A weekend filled with fellowship, laughter, tears, inspiration and friendship. A weekend for young adult cancer sufferers and relatives is gathering to gather strength together.

In addition to the community this weekend, entertainment, workshops and insider lectures are also offered. Our founder Gustaf Ollas, along with others, lectured to boost and motivate the members.


Lofoten

Den aktive livsstilen vi på ICANIWILL står for, omfatter også reiser og velværeaktiviteter. Ett av Norges vakreste stedet er som kjent Lofoten, og før nyhetsslippet i juli fikk vi muligheten til å besøke dette magiske stedet for foto- og videoarbeid. Her på ICIW Stories vil du kunne lese om fremtidige produktlanseringer og inspirasjon til reiser og finne videomateriale og inspirasjonsbilder. Vi introduserer ICIW i Lofoten! 

Svart / Gull- Begrenset utgave

Da jeg startet selskapet, var jeg besatt av Limited Editions. Min grunnleggende ide var å selge produkter med håndskrevne tall på alle plaggene med et personlig brev fra meg til kunden. Det virket i begynnelsen med de første produktene, men jeg skjønte raskt at det ikke ville vare med den veksten vi hadde, og konseptet ble deretter modifisert slik at det kunne håndtere. I dag produserer vi mange produkter i større utgaver, men vi vil fortsatt beholde bestemte produkter spesielt.
 
 
Black / Gold kolleksjonen er en hyllest til våre røtter og hvordan vi pleide å jobbe fra begynnelsen.Denne gangen har vi tatt konseptet litt lenger og for å sikre at du er unik har vi nummerert hvert element.Du finner nummeret på innsiden av hvert element, 1/100 etc.
 
 
Hva er ideen om bare gull?
Vi tror at hver person trenger litt mer gull i sitt liv.Disse Black Golden Garments er basert på den samme ideen som ICANIWILL-merkevaren.Du kan enten velge å tro det er smart og bare et navn, eller du kan grave dypt inne i deg selv og føle hvordan du kan forholde deg til vår kamp og merkevaren ICIW med turen.Har du nådd en milepæl, har du nådd halvveis til målet ditt?Gi deg selv et gull (medalje) plagg og feire målet eller milepælen.Vi velger å tro at disse gyldne trykte gjenstandene vil gi litt ekstra gnist og beslutsomhet til livet ditt når de vanskelige tider kommer, tro at de kommer. Men uansett hvor tøft det kan føles der og da vil du fortsette å presse deg fremover. Aldri slutte å kjempe! Aldri slutte å tro på deg selv!
 
 
Den Limited Black Golden-serien består av:

- 100 Hoodies
- 100 Joggers / Bukser med gullbroderi
- 100 Tri-blend t-skjorter
- 100 stykker Utfør korte shorts

Produktene vil bli utgitt 3. august 2018
Okay!
/ Gustaf, grunnlegger ICIW

Velkommen

 
Velkommen til ICANIWILL-historier eller som vi ofte sier ICIW-historier.
 
Jeg heter Gustaf, og siden jeg startet selskapet 2012, hadde jeg en drøm om å skape mitt eget livsstil. Et merke som forbinder de menneskene som i utgangspunktet tror på muligheten til å skape det livet vi ønsker å leve.
Mens jeg satt i kontorstolen en dag på min første ordentlige jobb etter Lære og lurte på hva som drev meg og hvordan jeg ønsket å leve livet mitt i fremtiden, jeg innså raskt at banen ikke var riktig for meg.
For meg var valget enkelt. Livet er for kort til ikke å bruke dagene til å gjøre noe nærmere deres mål. Said og gjort, etter en søvnløs uke med frenetisk skisse på oppsettet av selskapet, trakk jeg meg fra min eneste faste inntekt. En ekstremt skummel og stor beslutning, men det absolutt beste jeg har tatt i hele mitt liv. Akkurat nå bruker jeg tid på å gjøre de tingene jeg er lidenskapelig om og vet at det kommer til mine mål. Jeg er ikke der ennå, men veldig mye nærmere enn om jeg hadde valgt å ikke følge mitt hjerte den dagen.
 
ICIW er på en tur, en tur jeg har det privilegium å være grunnlegger og administrerende direktør. Vi ønsker å spre troen vi har, slik at flere mennesker tør å ta de harde og tøffe beslutningene, så vi tror vi vokser.
Liker du vår tenkning? Liker du visjonen vår? Ja, så sannsynligheten for at du vil nyte våre klær litt ekstra veldig ganske stor.
Hvert klær vi selger er resultatet av min iver for å utvikle og lære nye ting. For nesten 5 år siden visste jeg ingenting mer om klærindustrien og produksjonen enn juvelene, men jeg var overbevist om at jeg kunne lære og skape noe godt.
Her på Stories er vår tanke at du vil se klærne våre i miljøet der de gjør sitt aller beste, en plattform hvor våre kunder, samarbeidspartnere og venner gjør dem føles bra ut og bringe dem nærmere sine mål.
 
Velkommen til en ICIW-verden hvor hver historie er skapt av folk som benyttet anledningen.
 
Kjære hilsener,
Gustaf og ICIW-familien
ARTIKKEL 1 AV 8.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle 

Choose your country

Visit
Continue to icaniwill.no