ICIW Stories
 • Gratis frakt på alle bestillinger over 500 NOK
 • Sikker betaling
 • Mer enn 11 000 anmeldelser
 • 365 dager åpent kjøp

ICIW Stories

Treningsprogram for hjemmetrening!Vi har laget et treningsprogram som passer perfekt for deg som vil ha en utfordring i hjemmetreningen. Å trene kan man gjøre hvor som helst, og du trenger kun din egen kropp som redskap. Programmet øker pulsen og utfordrer utholdenheten, noe som gir deg en skikkelig svett hjemmetrening!

Tid: 24 min
Fokus: Styrketrening i hjemmemiljø, med ekstra fokus på utførelse og kontakt med de riktige musklene.
Mål: Styrke + puls for utholdenhet og styrketrening.

Programmets opplegg:
- Gjør hver øvelse i 1 minutt og rett etter hverandre. Bruk stoppeklokken på telefonen din for å holde styr på tiden.
- Når du har gjort alle øvelsene, kan du hvile i 1 minutt for deretter å repetere programmet 3 omganger til.

ØVELSER

- Knebøy
- Armhevninger
- Situps
- Utfall
- Planken

Post gjerne en video med hashtaggen #icaniwill #icaniwillworkout, og legg gjerne igjen en kommentar her under om hva du synes om programmet!

Todelt treningsplan à la ICIWVi vil ikke bare gi folk de beste forutsetningene når det gjelder klær og utstyr til treningen, men også gi dem de beste forutsetningene for å gjennomføre en god treningsøkt!

ICIW-grunnlegger Gustaf Ollas har utviklet et todelt treningsprogram for deg som trener to økter i uken og har lyst til å dele opp fokuset ditt i de respektive øktene. I løpet av Gustafs to første år som selvstendig næringsdrivende jobbet han også som personlig trener, og Gustaf har mer enn 10 års erfaring innen styrketrening – samtidig som han har konkurrert i Fitness5 og Athletic Fitness.

Husk:

– Kjør følgende todelt plan i 3 uker.

– Skriv ned hvilke vekter du bruker til hver økt.

– Varm opp før hver økt og tøy ut når økten er over.

5x15 = 5 sett ganger 15 repetisjoner

SS = Supersett = kjør 1 sett under den første øvelsen og så direkte 1 sett i andre øvelse, så hviler du den utsatte tiden.

OVERKROPP – 5x15
hvil i 60 sekunder mellom settene

 1. Benkpress
 2. Chins eller latstrekk
 3. Stående militærpress
 4. Bicepscurls SS skullcrushers
 5. Sittende roing SS facepulls
 6. Sideløft SS liggende flyes med manualer (på benk)

UNDERKROPP – 5x15
hvil i 60 sekunder mellom settene

 1. Knebøy
 2. Benpress
 3. Strake markløft SS utfallssteg
 4. Benspark SS liggende lårcurl
 5. Leggpress (valgfritt) SS sissy squats


Øv på teknikken!

Det er avgjørende å bruke riktig teknikk under styrketreningen. Hvis øvelsene utføres på en uforsiktig måte, kan man risikere å skade seg. Begynn alltid med lavere vekter slik at du kan mestre teknikken med god kontroll, og øk så vekten. Du kan også spørre den personlige treneren din hvis du er usikker!

Kort hvile!

Øktens oppbygging er delvis basert på en kort hviletid mellom settene. Ta tiden for å få mest mulig ut av økten. Du kan bruke stoppeklokken på mobilen til hjelp.

Muskeltretthet gjennom volum!

Øktens oppbygging gir muskeltretthet på grunn av det høye volumet. Følg retningslinjene for å få mest mulig ut av økten, og hvis du trener sammen med noen kan du be dem hjelpe deg med å telle antall repetisjoner!

 

Kjør hardt og fortell oss gjerne hva du synes om treningsprogrammet!

ICANIWILL i Boden

Gustaf og Fredrik Gustafsson i samtale under forelesning,

NMW – Det skjer selvfølgelig i Norrbotten!

ICANIWILL og Gustaf fikk æren av å delta som frokostforelesere på NMW i Boden i Sverige. Arrangementet gikk av stabelen 11. februar, og fant sted på Boden Business Park.

NMW er et årlig arrangement som trekker til seg besøkende fra hele Sverige, og har som mål å inspirere og løfte kulturell og kreativ næringsvirksomhet i nord. Salen var fullsatt, og 60 nysgjerrige og interesserte besøkende deltok på Gustafs forelesning.

Gustaf delte sin inspirerende reise fra det å bare ha en idé og en post-it-lapp på baderomsspeilet hjemme i Uppsala i 2009, til starten av et klesmerke uten kapital eller kunnskap – samt utfordringene og lærdommene som fulgte med.Bærekraft og miljø


ICANIWILL har vært opptatt av miljø og bedriftens samfunnsansvar i valg av fabrikker og produsenter siden vi startet med klesproduksjon i 2015. I dag samarbeider vi med en rekke nøye utvalgte produsenter rundt om i verden. Noen fabrikker jobber vi direkte med, mens kontakten med andre produsenter går via strengt kontrollerte agenter. Vårt mål er å besøke alle produsentene våre én gang i året.

Et strategisk viktig valg som vi på ICANIWILL har tatt, er å sørge for at store deler av klesproduksjonen vår foregår innenfor EU. Dette fordi:
1) Den fysiske nærheten gjør det enklere for oss å kontrollere arbeidsmiljø, lønn o.l.
2) Den negative påvirkningen på miljøet på grunn av transport er betydelig lavere.
3) Også tekstil og tilbehør velges først og fremst fra produsenter innenfor EU, for å redusere påvirkningen på miljøet.

Utover kravene vi selv har definert og stiller til våre produsenter, har vi også valgt å jobbe med produsenter som har større kunder (svenske og internasjonale). Slik blir vi flere som kvalitetssikrer og stiller krav.
Utover dette jobber vi med å utvikle våre egne retningslinjer for bedriftens samfunnsansvar. Denne prosessen er omfattende og tidkrevende, men viktig.

Resirkulert materiale
I dag viser forskning at det er visse fordeler med resirkulerte materialer, men samtidig finnes det klare ulemper. Vi har derfor valgt å avvente med å bruke resirkulert materiale til vi kan finne en løsning som på en eller annen måte er klimapositiv. Vi jobber for tiden med en kolleksjon som vi har fått sertifisert, og håper på lansering i løpet av 2020. Nærmere informasjon kommer.

Våre fabrikker er av høy kvalitet og arbeidsforholdene i form av lønn, arbeidstider o.l. er i henhold til lovene i respektive land. I videoen under kan du få et bedre innblikk i hvordan produksjonen typisk sett ser ut fra innsiden.

Ung cancer - Kraftsamlingen

Denne helgen gikk Ung Cancers årlige medlemsmøte av stabelen; Kraftsamlingen!

Kraftsamlingen er én av Europas største møteplasser for unge voksne som lider av kreft. En helg fylt med fellesskap, latter, tårer, inspirasjon og vennskap. En helg der unge voksne med kreft og deres pårørende får treffe hverandre og føle seg sterkere sammen.

I tillegg til samlingen denne helgen, blir det også underholdning, workshops og forelesninger. Vår grunnlegger, Gustaf Ollas, hadde en motiverende forelesning for medlemmene.


Lofoten

Den aktive livsstilen vi på ICANIWILL står for, omfatter også reiser og velværeaktiviteter. Ett av Norges vakreste stedet er som kjent Lofoten, og før nyhetsslippet i juli fikk vi muligheten til å besøke dette magiske stedet for foto- og videoarbeid. Her på ICIW Stories vil du kunne lese om fremtidige produktlanseringer og inspirasjon til reiser og finne videomateriale og inspirasjonsbilder. Vi introduserer ICIW i Lofoten! 

Svart / Gull- Begrenset utgave

Da jeg startet selskapet, var jeg besatt av Limited Editions. Min grunnleggende idè var å selge produkter med håndskrevne tall på alle plaggene, med et personlig brev fra meg til kunden. Det gikk bra med de første produktene, men jeg skjønte raskt at det ikke ville vare med den veksten vi hadde, og konseptet ble deretter modifisert slik at det kunne håndteres. I dag produserer vi mange produkter i større utgaver, men vi vil fortsatt holde enkelte produkter ekstra spesielle.
 
 
Black / Gold -kolleksjonen, er en hyllest til våre røtter og hvordan vi pleide å jobbe i begynnelsen. Denne gangen har vi tatt konseptet litt lenger, og for å sikre at du er unik har vi nummerert hvert produkt. Du finner nummeret på innsiden av hvert produkt - 1/100 etc.
 
 
Hva er ideen om bare gull?
Vi tror at alle trenger litt mer gull i sine liv. Disse Black Golden Garments, er basert på den samme ideen som ICANIWILL-merkevaren. Du kan enten velge å tro det er smart og bare et navn, eller du kan grave dypt inne i deg selv og føle hvordan du kan forholde deg til vår kamp og merkevaren ICIW på reisen din. Har du nådd en milepæl, har du nådd halvveis til målet ditt? Gi deg selv et gullmedalje-plagg for å feire målet eller milepælen.Vi velger å tro at disse gyldne, trykte gjenstandene, vil gi litt ekstra gnist og besluttsomhet i livet ditt når de vanskelige tidene kommer, for tro meg; de kommer. Men uansett hvor tøft det kan føles der og da, vil du fortsette å presse deg fremover. Slutt aldri å kjempe! Slutt aldri å tro på deg selv!
 
 
Limited Black Golden-serien består av:
- 100 Hettegensere
- 100 Joggers / Bukser med gullbroderi
- 100 Tri-blend t-skjorter
- 100 stykker Perform korte shorts

Produktene vil bli utgitt 3. august 2018
Okay!
/ Gustaf, grunnlegger ICIW

Velkommen

 
Velkommen til ICANIWILL-historier, eller som vi ofte sier; ICIW-historier.

Jeg heter Gustaf, og siden jeg startet selskapet i 2012, hadde jeg en drøm om å skape min egen livsstil. Et merke som forbinder de menneskene som i utgangspunktet tror på muligheten til å skape det livet vi ønsker å leve.

Mens jeg satt i kontorstolen en dag på min første ordentlige jobb etter økonomistudiene og lurte på hva som drev meg og hvordan jeg ønsket å leve livet mitt i fremtiden, innså jeg raskt at dette ikke var riktig vei for meg.

For meg var valget enkelt. Livet er for kort for ikke å bruke dagene til å gjøre noe som tar en nærmere sitt mål. Sagt og gjort, etter en søvnløs uke med frenetisk skissering av oppsettet til selskapet, sa jeg opp min eneste faste inntekt. En ekstremt skummel og stor beslutning, men det absolutt beste valget jeg har tatt i hele mitt liv. Akkurat nå bruker jeg tid på å gjøre de tingene jeg brenner for og som jeg vet vil ta meg til mine mål. Jeg er ikke der ennå, men veldig mye nærmere enn om jeg hadde valgt å ikke følge mitt hjerte den dagen.

ICIW er på en reise; en reise jeg har gleden av å være grunnlegger og administrerende direktør for. Vi ønsker å spre den troen vi har, slik at flere mennesker tør å ta de harde og tøffe beslutningene, som vi tror vi vokser på.

Liker du vår tankegang? Liker du visjonen vår? Ja, da er det stor sannsynlighet for at du vil elske klærne våre ekstra godt. Hvert produkt vi selger, er resultatet av min iver for å utvikle og lære meg nye ting. For nesten 5 år siden visste jeg ikke mer om klesindustrien og produksjonen enn mannen i gata, men jeg var overbevist om at jeg kunne lære meg og skape noe bra.

Her på Stories er vår tanke at du skal få se klærne våre i miljøer der de tar seg best ut; en plattform hvor våre kunder, samarbeidspartnere og venner gjør det de elsker og som fører dem nærmere sine mål.

Velkommen til en ICIW-verden der hver historie er skapt av folk som tok sjansen.

Kjære hilsener,
Gustaf og ICIW-familien
ARTIKKEL 1 AV 8.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle 

Choose your country

Visit
Continue to icaniwill.no