Unified T-shirt Purple

250 NOK

499 NOK

T-skjorte i bomullsblanding med sømløs kant.

Størrelse

Unified Sweat Pants Beige

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har en oversized og løs passform for optimal bekvemmelighet.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13234-011

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 170 cm høy og bruker størrelse S.

Modell 2 er 183 cm høy og bruker størrelse M.

T-skjorte i bomullsblanding med sømløs kant. Unified er vår kjønnsnøytrale kolleksjon, laget for å tilpasse seg deg. Denne t-skjorten er laget av et tyngre bomullsblandingsmateriale i en klassisk t-skjortestil med markert utringning. T-skjorten kan justeres ved å klippe rett under trensene i sidesømmen for å oppnå den perfekte lengden for deg.

– 50 % bomull, 50 % polyester
– sømløs kant
– justerbar lengde på tre nivåer
– oversized-passform
– unisex-størrelser – sjekk størrelsesguiden for informasjon

Shop the look