Levitech T-shirt Raglan Men Black

279 NOK

399 NOK

T-skjorte i et veldig lett mesh-materiale.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Plagget har en strammere passform for optimal bevegelsesfrihet.
Dette plagget slipper gjennom luft slik at du kan kjenne deg tørr og sval, selv under de hardeste treningsøktene.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13178-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 190 cm høy og bruker størrelse L.

T-skjorte i et veldig lett mesh-materiale. Levitech er vårt letteste mesh-materiale hittil. Ekstra tynt og lett for å holde deg kjølig og tørr under de tøffeste treningsøktene, samtidig som det er veldig tøyelig for optimal bevegelsesfrihet.

- Ultralett og behagelig
- Tøyelig materiale med den nyeste teknologien
- 90 % polyester, 10 % nylon
- Lett materiale
- ICIW reflekterende logo på brystet
- LEVITECH™
- Atletisk passform
- Raglan-erme

Shop the look