Stride Sports Bra Black

250 NOK

499 NOK

Sport-bh med høy støtte og justerbare stropper.

Størrelse

Stride Tights Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har justerbare skulderstropper slik at du kan tilpasse det for best mulig passform.
Sports-BH-en har høy støtte. Passer aktiviteter med høy intensitet og løping
BH-en har formstøpte skåler for best mulig passform. Skålene gir god støtte uten å begrense bevegelsesfriheten.
Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Kundeservice: Høy støtte

Varenr.: 13216-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 173 cm høy og bruker størrelse S.

Modell 2 er 175 cm høy og bruker størrelse L.

Sport-bh med høy støtte og justerbare stropper. Stride Sports BH er laget for tøffe treningsøkter. De formstøpte skålene, det solide materialet og konstruksjonen vil gi deg en sports-BH med høy støtte som du kan stole på. Koppene er fôret med nettingmateriale for bedre pusteevne. Logo midt på brystet.

- 75 % resirkulert nylon 25 % spandex
- ICIW-logo foran
- Silikonstripe på ryggen
- Justerbare stropper
- Formstøpte kopper
- Høy støtte

Shop the look