Stride Sweatpants Wmn Burgundy

599 NOK

799 NOK

Joggebukse med rett fasong.

Størrelse

Stride Zip Hoodie Wmn Burgundy

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har en strammere passform for optimal bevegelsesfrihet.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13214-006

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 173 cm høy og bruker størrelse S.

Hettegenser med glidelås foran. Strides Hettegenser med glidelås foran er laget for å varme opp, kjøle seg ned, eller for en hviledag. Materialet har en bomullsfølelse med en myk innside og hetten kan justeres med snorer. SAB-glidelås av høy kvalitet foran og to åpne lommer til hendene. Flatskåret kant med splitter i sidene.

- 60% Bomull 35 % Polyester 5 % Elastan
- ICIW-logo foran
- Åpne lommer foran
- Justerbar hette med snorer
- Lengre bakstSABe enn bryststSABe
- SAB glidelås foran
- Full lengde

Shop the look