Classic Pocket Tights Tall Black

749 NOK

749 NOK

Treningsleggings med lomme.

Størrelse

Classic Sports Bra Black

Gå til produkt

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Materiale: Cut and Sew

Varenr.: 13223-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 167 cm høy og bruker størrelse S.

Modell 2 er 175 cm høy og bruker størrelse XL.

Treningsleggings med lomme. Classic Pocket Tights er en oppdatert versjon av favoritten Classic Tights. Materialet er tøyelig og litt mer matt. De allsidige leggingsene passer til alt fra treningsstudio til løpebane. Praktisk nettinglomme i siden med usynlig glidelås, snøring i midjen samt glidelås i enden av benet.

- 75% nylon 25% spandex
- ICIW-logo bak
- Strikk og snøring i linningen
- Lomme med YKK-glidelås på høyre side
- Ventilasjon på leggen med YKK-glidelås
- Høyt liv
- Full lengde
- 72 cm innersøm

Shop the look