Trening klær på nett | ICANIWILL.no
  • Gratis frakt på alle bestillinger over 500 NOK
  • Sikker betaling
  • 365 dager åpent kjøp

2019-10

Lofoten

Den aktive livsstilen vi på ICANIWILL står for, omfatter også reiser og velværeaktiviteter. Ett av Norges vakreste stedet er som kjent Lofoten, og før nyhetsslippet i juli fikk vi muligheten til å besøke dette magiske stedet for foto- og videoarbeid. Her på ICIW Stories vil du kunne lese om fremtidige produktlanseringer og inspirasjon til reiser og finne videomateriale og inspirasjonsbilder. Vi introduserer ICIW i Lofoten! 

Svart / Gull- Begrenset utgave

Da jeg startet selskapet, var jeg besatt av Limited Editions. Min grunnleggende ide var å selge produkter med håndskrevne tall på alle plaggene med et personlig brev fra meg til kunden. Det virket i begynnelsen med de første produktene, men jeg skjønte raskt at det ikke ville vare med den veksten vi hadde, og konseptet ble deretter modifisert slik at det kunne håndtere. I dag produserer vi mange produkter i større utgaver, men vi vil fortsatt beholde bestemte produkter spesielt.
 
 
Black / Gold kolleksjonen er en hyllest til våre røtter og hvordan vi pleide å jobbe fra begynnelsen.Denne gangen har vi tatt konseptet litt lenger og for å sikre at du er unik har vi nummerert hvert element.Du finner nummeret på innsiden av hvert element, 1/100 etc.
 
 
Hva er ideen om bare gull?
Vi tror at hver person trenger litt mer gull i sitt liv.Disse Black Golden Garments er basert på den samme ideen som ICANIWILL-merkevaren.Du kan enten velge å tro det er smart og bare et navn, eller du kan grave dypt inne i deg selv og føle hvordan du kan forholde deg til vår kamp og merkevaren ICIW med turen.Har du nådd en milepæl, har du nådd halvveis til målet ditt?Gi deg selv et gull (medalje) plagg og feire målet eller milepælen.Vi velger å tro at disse gyldne trykte gjenstandene vil gi litt ekstra gnist og beslutsomhet til livet ditt når de vanskelige tider kommer, tro at de kommer. Men uansett hvor tøft det kan føles der og da vil du fortsette å presse deg fremover. Aldri slutte å kjempe! Aldri slutte å tro på deg selv!
 
 
Den Limited Black Golden-serien består av:

- 100 Hoodies
- 100 Joggers / Bukser med gullbroderi
- 100 Tri-blend t-skjorter
- 100 stykker Utfør korte shorts

Produktene vil bli utgitt 3. august 2018
Okay!
/ Gustaf, grunnlegger ICIW

ARTIKKEL 1 AV 2.1 2  Neste »  | Vis alle 

Choose your country

Visit
Continue to icaniwill.no