Trening klær på nett | ICANIWILL.no
  • Gratis frakt på alle bestillinger over 500 NOK
  • Sikker betaling
  • 365 dager åpent kjøp

2019-04

Velkommen

 
Velkommen til ICANIWILL-historier eller som vi ofte sier ICIW-historier.
 
Jeg heter Gustaf, og siden jeg startet selskapet 2012, hadde jeg en drøm om å skape mitt eget livsstil. Et merke som forbinder de menneskene som i utgangspunktet tror på muligheten til å skape det livet vi ønsker å leve.
Mens jeg satt i kontorstolen en dag på min første ordentlige jobb etter Lære og lurte på hva som drev meg og hvordan jeg ønsket å leve livet mitt i fremtiden, jeg innså raskt at banen ikke var riktig for meg.
For meg var valget enkelt. Livet er for kort til ikke å bruke dagene til å gjøre noe nærmere deres mål. Said og gjort, etter en søvnløs uke med frenetisk skisse på oppsettet av selskapet, trakk jeg meg fra min eneste faste inntekt. En ekstremt skummel og stor beslutning, men det absolutt beste jeg har tatt i hele mitt liv. Akkurat nå bruker jeg tid på å gjøre de tingene jeg er lidenskapelig om og vet at det kommer til mine mål. Jeg er ikke der ennå, men veldig mye nærmere enn om jeg hadde valgt å ikke følge mitt hjerte den dagen.
 
ICIW er på en tur, en tur jeg har det privilegium å være grunnlegger og administrerende direktør. Vi ønsker å spre troen vi har, slik at flere mennesker tør å ta de harde og tøffe beslutningene, så vi tror vi vokser.
Liker du vår tenkning? Liker du visjonen vår? Ja, så sannsynligheten for at du vil nyte våre klær litt ekstra veldig ganske stor.
Hvert klær vi selger er resultatet av min iver for å utvikle og lære nye ting. For nesten 5 år siden visste jeg ingenting mer om klærindustrien og produksjonen enn juvelene, men jeg var overbevist om at jeg kunne lære og skape noe godt.
Her på Stories er vår tanke at du vil se klærne våre i miljøet der de gjør sitt aller beste, en plattform hvor våre kunder, samarbeidspartnere og venner gjør dem føles bra ut og bringe dem nærmere sine mål.
 
Velkommen til en ICIW-verden hvor hver historie er skapt av folk som benyttet anledningen.
 
Kjære hilsener,
Gustaf og ICIW-familien
ARTIKKEL 1 AV 1.1  | Vis alle 

Choose your country

Visit
Continue to icaniwill.no