Bærekraft og miljø
  • Gratis frakt på alle bestillinger over 500 NOK
  • Sikker betaling
  • Mer enn 11 000 anmeldelser
  • 365 dager åpent kjøp

ICANIWILL har vært opptatt av miljø og bedriftens samfunnsansvar siden vi startet med klesproduksjon i 2015, og dette har påvirket valget vårt når det gjelder både fabrikker og produsenter. I dag samarbeider vi med en rekke nøye utvalgte produsenter rundt om i verden. Noen fabrikker jobber vi direkte med, mens kontakten med andre produsenter går via strengt kontrollerte agenter. Vårt mål er å besøke alle produsentene våre én gang i året.

Et strategisk viktig valg som vi på ICANIWILL har tatt, er å sørge for at store deler av klesproduksjonen vår foregår innenfor EU. Dette fordi:
1) Det fysiske nærheten gjør det enklere for oss å kontrollere arbeidsmiljø, lønn o.l.
2) Den negative påvirkningen på miljøet på grunn av transport er betydelig lavere.
3) Også tekstil og tilbehør velges først og fremst fra produsenter innenfor EU, for å redusere påvirkningen på miljøet.

Utover kravene vi selv har definert og stiller til våre produsenter, har vi også valgt å jobbe med produsenter som har større kunder (svenske og internasjonale). Slik blir vi flere som kvalitetssikrer og stiller krav.
Utover dette jobber vi med å utvikle våre egne retningslinjer for bedriftens samfunnsansvar. Denne prosessen er omfattende og tidkrevende, men viktig.

Resirkulert materiale
I dag viser forskning at det er visse fordeler med resirkulerte materialer, men samtidig finnes det klare ulemper. Vi har derfor valgt å avvente med å bruke resirkulert materiale til vi kan finne en løsning som på en eller annen måte er klimapositiv. Vi jobber for tiden med en kolleksjon som vi har fått sertifisert, og håper på lansering i løpet av 2020. Nærmere informasjon kommer.

Våre fabrikker er av høy kvalitet og arbeidsforholdene i form av lønn, arbeidstider o.l. er i henhold til lovene i respektive land.

Choose your country

Visit
Continue to icaniwill.no